L’alumnat de 4t de Primària i de 1r de l’ESO del col·legi “San Juan Bautista” HH MARISTAS Dénia, seguint amb la temàtica de mobilitat i transport que desenvolupem aquest curs escolar 2012-13 amb la col·laboració de l’Agenda 21 Local i de l’Ajuntament de Dénia, vam poder gaudir d’una xerrada sobre la iniciativa de “Camins Escolars”. Es tracta fonamentalment, de conscienciar al voltant de la importància d’adoptar mesures per a combatre l’ús indiscriminat de mitjans de transport “individuals”, donat que influeixen de manera negativa en la nostra vida quotidiana: contaminació (acústica i atmosfèrica), congestions i accidents de trànsit, … .

A més, l’Ajuntament i l’Agenda 21 aprofitaren l’ocasió per a fer-nos entrega d’una esplèndida bicicleta elèctrica, fruit de les gestions que aquestes dos entitats han fet amb l’Agència Valenciana de l’Energia. Destacar que des del col·legi s’intentarà usar aquesta bicicleta per a tasques diàries de la vida del centre (consergeria, reunions a altres llocs de la ciutat, …) per a d’aquesta manera solidaritzar-se amb la iniciativa abans esmentada.

Finalment, no ens queda més que agraïr a l’Ajuntament de Dénia i a l’Agenda 21 Local, i més concretament a Jesús Reina i Nando Mengual, per la seua sensibilitat, interés i professionalitat en tota aquesta aventura de transport i mobilitat.

Fotos | Bicicleta eléctrica