EL COL·LEGI MARISTES CELEBREM LES FALLES

El passat divendres dia 15 el col·legi Sant Joan Baptista dels Maristes vam tindre un dia de festa per a celebrar les falles, al voltant de la falla escolar amb el lema d’este curs “Atreveix-te a mirar”, ambientada en la pel·lícula “Toy story”. El monument s’ha realitzat amb la participació de tots els alumnes, especialment amb els de 4t de ESO.

Va ser un dia amb diversos actes, va començar amb la visita dels alumne més menuts a les diverses falles què en eixe matí estaven plantant-se. A última hora del matí va tindre lloc l’ofrena de flors a la nostra mare la Verge Maria, la mare dels desemparats. Amb la presència de tota la comunitat educativa, alumnes, mestres, germans maristes, pares i familiars, es va llegir un discurs dedicat a les mares, a cada una de les mares que tenim tots, agraint la seua labor i la seua donació. I, com no, cada alumne i cada curs van fer ofrena a la Verge de flors per a agrair eixa donació i eixa presència, ella sempre ens acompanya en la nostra vida i ens empara en tot moment, sobretot quan no hi ha ningú que ens puga escoltar, ajudar… L’acte acabà amb una globotà, soroll què ens recorda l’ambient de la festa.

Per la vesprada vam tindre un temps d’esplai i de compartir entre el companys, entre alumnes i professors. Tots els alumnes berenaren xocolate i magdalenes, amb la col·laboració dels pares de l’APA i alumnes de 4t de ESO, que el feren i el repartiren. Per últim, estant ja tots els pares, familiars i molts antics alumnes del centre, es donà pas a la cremà de la falla. Cal destacar de forma especial, la presència de les dos falleres major de Dénia, la fallera infantil Rocío Patricio què és alumna del centre Maristes i la fallera major Marta Tabernero què és antiga alumna del col·legi. Va ser un honor per a tots contar amb la companyia d’elles dos.

Esperem que hagen sigut unes festes on s’haja compartit l’alegria i la felicitat en estos temps tan difícils.

Fotos | Falles 2013