Puja al carro de la solidaritat
Maristes Dénia amb Càrites interparroquial

El mes de maig és un mes dedicat a Maria, la mare de Déu, la nostra Bona Mare. I en el col·legi Maristes de Dénia ho hem celebrat portant-li flors, com a mostra de la bellesa que ens dona, bellesa de la seua vida i també com a mostra de que allí no està ella floreix la bondat i la gratitud. Per això a la capella de l’escola este mes de maig feia olor a flor, quan entraves a visitar al Senyor i a la Verge, l’aroma ens deia que estàvem com en un jardí, prop de Maria, prop de Déu.

Però no sols vam portar flors, si no que vam fer com Maria. Ella ens va ensenyar a posar-se en camí. Igual que ella va anar a buscar a la seua cosina Isabel per a ajudar-la, de la mateixa manera Maria ens diu que hem d’eixir a l’encontre amb els altres, i sobretot amb el més necessitats. Per això, a més de flors, durant tot el mes de maig hem estat oferint a la Verge aliments per als més necessitats de la nostra ciutat. Tots els alumnes, des dels més menuts als més majors han aportat un poc del que tenen les seues famílies, un granet de sorra, una pedreta què ajuda a construir una societat més justa, una societat amb més pau i solidaritat, una societat més pròxima al Regne de Déu. Podem pensar què no és molta cosa, cinc carros plens de menjar, o… pot ser si. Maria no mirava si feia molt o feia poc, una cosa és segura, Maria feia. Nosaltres podem arreplegar cinc carros plens de menjar, o un carro, o vint,… El més important és aportar, sumar, pujar al carro de la solidaritat i amb la nostra actitud fer créixer la nostra família, el nostre col·legi, la nostra ciutat. Per què qui dóna creix, igual que uns pares donen amor i creix una família, de la mateixa manera, quan donem als nostres germans necessitat creixem com a societat.

Gràcies a totes les famílies per la seua aportació en esta iniciativa, per fer créixer el Regne de Déu en Dénia i vos convidem a tots a pujar al carro de la solidaritat, el vostre cor creixerà i tots els qui estan amb vosaltres creixeran en eixe amor. Que la Maria, la Bona Mare ens acompanye i ens guie en este camí cap a Déu.

Fotos |Puja al carro de la SOLIDARITAT (Marcelino Champagnat013)