Volem convidar a tots els alumnes, des de 1r fins a 6é, i a les seues famílies a gaudir d’unes Jornades de Portes Obertes per a conéixer l’extraescolar de xinés i tindre un primer contacte amb la llengua i la cultura xinesa.

DIES: 2 i 4 de desembre
HORARI: De 12h30’ a 13h30’. Podeu triar l’horari que més s’adeqüe a les vostres disponibilitats.
LLOC: Podreu pujar a l’aula de 5éA de Primària i provar de manera gratuïta una classe de xinés.

Per a confirmar la vostra assistència és necessari que contacteu amb Carmen Tamarit, Coordinadora d’Activitats Extraescolars, en persona o enviant un correu electrònic a la següent adreça carmentt@maristasmediterranea.com per a poder elaborar un llistat amb els noms d’aquells que estigueu interessats.

Moltes gràcies pel vostre interés
Us esperem!

Documento | Portes obertes xinés