L’alumne de quart de Primària del col·legi Maristes Raúl Sombrero Pérez ha guanyat el primer premi del concurs de targetes de Nadal que convoca la Regidoria d’Educació. El treball de Raúl Sombrero es convertirà en la targeta amb què l’Ajuntament de Dénia felicitarà el nadal de 2015.
El
segon premi del concurs ha recaigut en el treball presentat per Miguel Molines Mas, alumne de 5é de Primària també del col·legi Maristes i el tercer ha sigut per a María Eugenia Rieiro Pérez, alumna d’Infantil 4 anys del Cervantes.

Junt amb els premis, s’han atorgat 68 diplomes d’accèssit i 11 mencions especials.

Han participat en esta vintena edició del concurs escolar de targetes de Nadal els col·legis Cervantes, Montgó, Pou de la Muntanya, Les Vessanes, Llebeig, Raquel Payá, Maristes, Sagrado Corazón, Paidos i Alfa & Omega.

L’entrega de premis i diplomes va tindre lloc ahir en la sala d’actes del col·legi Llebeig amb l’assistència de la regidora d’Educació, Pepa Sivera. En l’acte es van entregar també els premis del concurs de betlems en col·legis que convoca Educació.

Enguany el nostre col.legi ha obtés el segon premi “per la seua tècnica, arquitectura i tractament dels materials”.

Els primers premis d’ambdós convocatòries, targetes i betlems, van rebre un xec canviable per material escolar i llibres. Així mateix es van repartir tiquets per a la pista de patinatge sobre gel instal·lada en Baleària Port a tots els escolars que van obtindre diploma.

El jurat d’ambdós concursos ha estat compost per la regidora d’Educació, Pepa Sivera, i les llicenciades en Belles Arts Susana García i Roser Ruiz Muñoz.