El passat dimecres dia 28 de Gener els i les alumnes de segon de primària van realitzar una visita al Parc Comarcal de Bombers . Des del moment d’arribada a les instal·lacions els membres del cos de bombers introduïren els xiquets i xiquetes en el fascinant món al que s’enfronten diàriament, explicant-los de manera molt divertida en que consisteix el procés d’atenció d’emergències. Durant la visites els i les alumnes van poder comprovar de primera mà les zones d’entrenament, com es llancen pel tub quan reben un avís d’incendi, i fins i tot muntar en un dels camions fent sonar les sirenes. Inclòs les tutores foren gratament sorpreses elevant-les amb l’escala fins 28 metres d’altura. Sols resta agrair des d’aquestes línies el excel·lent tracte rebut i el gran treball que realitza el Cos Comarcal de Bombers.