Dimarts passat es va cremar la falla del col.legi Maristes de Dénia. Un monument, enguany, que cada vegada s’asembla més a les que planten pel carrer. Els responsables d’esta realitat poden estar ben orgullosos, tant pel treball realitzat com pel brillant resultat. Cal destacar, també, la implicació dels alumnes de PDC, que han aprés de primera mà com es fa una falla. Als que no tenim en les arts plàstiques el nostre fort, ens sembla gairebé un miracle.

Donat que el lema d’enguany és obrint portes, la falla estava protagonitzada pels monstres de la pel.lícula d’animació que obrien la porta al nostre món escolar. Un món escolar que va trencar la seua rutina per a donar la benvinguda a les falles: música i xocolate per a tots en un ambient festiu molt agradable. Després: la traca i el foc i les cendres. Del nostre monument res més. Ens queda, si més no, la memoria gràfica de tantes i tantes fotografíes i la satisfacció de fer les coses tan bé.