La Marxa Solidària que el col.legi Maristes de Dénia realitza cada any, ha pres, enguany, un volum de participación que ens deixa un profund sentiment d’agraïment i una gran satisfacció.

Agraïts per com la nostra comunitat educativa acull les propostes i actes que s’organitzen; agraïts, per com s’han implicat, també, gran part dels membres de la corporació municipal, i, com no, agraïts per la participació d’Aprosdeco i els seus integrants, presents al llarg de tot el recorregut. Si la solidaritat és cosa de tots, mil gràcies a tots els que heu fet posssible que una associació com Aprosdeco, que realitza una tasca impagable en la nostra comarca, puga rebre tota la vostra solidaritat a través de SED.

I satisfets, com no! ¿Què hi ha més satisfactori que vore que els valors humans que tractem de transmetre als nostres alumnes es recolzen massivament des de casa? Ahir, realment vam ser, com diu la cançó “una marea de gente”. Grans, menuts amb carro, o dins les motxilles, o als muscles dels pares; famílies senceres de iaios, fills i néts… En fi; heu obert, com mai les portes del cor i no podem més que sentir-nos molt i molt agraïts, i molt i molt satisfets.

Documento | dorsales PREMIADOS en la marcha