El diumenge passat 19 d’Abril, es van celebrar les Trobades de les Escoles en Valencià, on el nostre col·legi “Maristas Denia”, va tenir la seua representació amb la realització d’un taller: “Targetes Personalitzades” organitzat per APAMAR.

Les persones encarregades de l’organització del taller, Maite Vallalta i Pilar Freire , van viure en primera persona l’èxit del taller, pel qual van passar centenars de famílies de tota la comarca per a crear la seua pròpia targeta personalitzada i que al mateix temps aprofitaven per a donar-los l’enhorabona pel taller, que va ser tot un èxit i que va agradar molt als xiquets!!!

Des de l’organització volen donar les gràcies a la resta de pares que els van ajudar a la realització del taller: Jaume, Marisa i Diana; a Veronica, mare del col·legi que els va donar la idea per al taller, a la professora i psicòloga del col·legi Maria Jose i al nostre auxiliar de conversa Ben Taylor, que van estar allí part del matí tirant una mà i com no a tota la Comunitat Marista i APAMAR pel seu suport.

Després d’un matí tan actiu , toca reposar forces, així que algunes famílies del col·legi van decidir quedar-se a menjar allí i compartir una meravellosa vesprada gaudint d’un dia a l’aire lliure i de la resta de les activitats de les Trobades.