La Regidoria de Benestar Social i Igualtat de l’Ajuntament de Dénia durà a terme aquest estiu el programa “Vacances per a totes i tots, Estiu 2015”, amb la finalitat de facilitar a les famílies de Dénia un lloc on els seus fills i filles, d’entre 3 i 14 anys, puguen gaudir d’activitats coeducatives.

Aquest programa es desenvoluparà des del 29 de juny fins al 31 d’agost de 2015. Consistirà en la realització, durant l’horari de 7.45 a 15.15 h, de tot tipus d’activitats coeducatives i d’oci per a xiquetes i xiquets per part d’experts professionals de l’educació infantil i l’animació sociocultural. Les xiquetes i xiquets es distribuiran per grups d’edat. Aquest any, el programa “Vacances per a totes i tots” es desenvoluparà en les instal·lacions del col·legi Les Vessanes.

El preu públic de l’activitat el podreu consultar en els documents que trobareu al peu de la noticia.

Es prestarà el servei de menjador per a oferir menjar a les xiquetes i xiquets d’aquelles famílies que ho necessiten, a un preu de 5€/dia.

Les persones interessades en participar en aquest programa hauran d’anar a l’Edifici de Serveis Socials de l’Ajuntament, on podran recollir la fitxa d’inscripció i se’ls farà entrega de la carta de pagament perquè puguen fer efectiva la matrícula del programa, en el període de temps elegit. Serà fonamental viure o treballar a Dénia, la Xara o Jesús Pobre, i caldrà entregar una còpia del DNI del pare, mare o tutor/ tutora, llibre de família i SIP de la xiqueta o xiquet, conjuntament amb la fitxa de la sol·licitud.
El programa té una capacitat màxima de 80 places que aniran cobrint-se per ordre de formalització de la matrícula.

El termini per a presentar les sol·licituds i documentació és del 18 fins al 29 de maig, en l’Edifici de Serveis Socials, en horari de 9 a 13.30 hores, a la plaça de l’Arxiduc Carles, número 3.
Més informació en el telèfon: 965.78.35.55 Correu electrònic: igualtat@ayto-denia.es

Documents | Informació Vacances 2015-val | Autorització de recollida | Informació sobre la salut | Inscripció Vacances 2015-val

Documentos | Información Vacances 2015-castellano | Autorización de recogida | Información sobre la salud | Inscripción Vacances 2015-castellano