El passat divendres 15 de maig, els alumnes de 2n ESO del col·legi Maristes de Dénia vam anar junt amb els mestres de ciències de la natura i d’educació física a fer una ruta de senderisme des de la zona de les Rotes de Dénia fins al port de Xàbia.

Una vegada van aplegar a Xàbia van tornar amb vaixell fins al port de Dénia.

Va ser una activitat molt interessant per tota la informació que ens va donar un guia mediambiental que ens va posar el Parc Natural del Montgó, i que gràcies a ell van poder aprendre aspectes desconeguts sobre la flora, fauna i tots aquells aspectes més rellevants del Parc Natural del Montgó, més concretament del Cap de San Antoni.

A més van poder gaudir d’un dia meravellós i fer exercici per un entorn molt bonic, que desgraciadament va patir aquest any la lacra del foc.