Divendres passat, el pati del col·legi Maristes va acollir a tots els seus alumnes en una emotiva celebració que va tenir la pau, individual i col·lectiva, com a tema central.

Els alumnes d’infantil al ritme de Pau, pau, pau, de Juanes, van estrenar una coreografia que va contagiar a la resta d’assistents. Una senzilla celebració que va reunir a tota la comunitat educativa entorn d’una mateixa idea.
Una ocasió extraordinària per educar en valors de tolerància i convivència, per transmetre la necessitat de denunciar amb valentia la injustícia quotidiana. Un temps de reflexió sobre el món, però, sobretot, sobre la nostra aportació individual a la pau.

Volem educar persones hàbils en les seves relacions socials, i, per tant, més predisposades a buscar i trobar la seva felicitat personal. Si eduquem en la pau tindrem alumnes respectuosos i farem una mica més nostre el missatge de Sant Marcelino Champagnat: crear honrats ciutadans i bons cristians.