Tres alumnes del col.legi Maristes de Dénia han estats guardonat s amb el premi extraordinari al Rendiment Acadèmic que concedix la Conselleria d’Educació. El premi es concedeix quan es finalitza l’educació Primària i, només a aquells alumnes que finalitzen l’etapa de manera brillant. I en són tres ,que han brillat amb llum pròpia: Melanie Barreño Ordóñez, Javier González Reig i Diana Moll Martínez.

Enhorabona als tres pel premi, enhorabona per les ganes d’aprendre, enhorabona per veure en el treball un estímul i per convertir la tasca del docent en una activitat tan fàcil. Si el futur és dels més joves, el vostre es construeix sobre fantàstics fonaments. El proper 14 de març, acompanyats de les vostres famílies, recollireu el diploma en Alacant. Un fruit important dels molts que us trobareu a la vida; doncs l’esforç i el treball ben fet tenen sempre justa recompensa.