Diumenge passat es va celebrar la vintena marxa solidària del Col•legi Maristes de Dénia. Una marxa organitzada amb un objectiu ben clar: recaptar fons per a fer-los arribar als Maristes blaus de Síria; un focus menut de conflicte, com tants que poblen el planeta, però ple també, com els altres, de drames humans que necessiten, irremeiablement, de la nostra implicació.

La solidaritat és un valor que s’integra a la vida adulta però que s’ha de treballat de xiquet; i en aquest sentit, els que ens dediquem a l’educació podem sentir-nos satisfets. S’han venut gairebé 700 dorsals, moltíssimes samarretes amb el dibuix de l’alumna de 1r d’ESO Nuria Vayá, guanyadora del concurs que se celebrà, han col•laborat nombrosos patrocinadors i, a més, hem celebrat la primera edició del concurs de “selfies de la marxa” , guanyat per l’alumna de 4rt d’ESO, Teresa Jardón.


Un èxit del qual ens sentim orgullosos perquè sabem que educar en la solidaritat és educar persones que creguen en la necessitat d’ajudar els qui més ho necessiten, i, sens dubte, només els comportaments solidaris poden contribuir a millorar el nostre món.

Documento | regalosmarchacondorsal