S’obri el termini de matrícula per a la següent activitat extraescolar que comença la primera setmana de novembre. Tots aquells que estigueu interessats passeu per porteria i arreplegueu la sol·licitud. Una vegada emplenada la podeu depositar allí mateix. Empleneu les dades personals i en les
observacions indiqueu el nom d’esta activitat.

TALLER D’ART I CREATIVITAT “EDUCREARTE”
Professora: Beatriz Rico

Horari: Divendres de 12h30’ a 13h30’
Preu: 20 € al mes (1h a la setmana)
Destinataris: alumnes d’infantil i primària (segons demanda)
Activitats: El laboratori de “EDUCREARTE” és un espai multidisciplinari creatiu on els nens poden expressar-se lliurement, independentment del seu nivell, a través de la creació plàstica, teatre, música i el joc, en un entorn d’experimentació i diversió. Amb això pretenem que els nens promoguen la seva creativitat a través de la lectura (històries), valorant els processos i treballant així la intel·ligència emocional.

Documento | oferta nueva extraescolar