ACTIVITAT DE SENDERISME DES DE LES ROTES AL PORT DE XÀBIA

El passat dijous 6 d’abril, els alumnes de 2n ESO del col·legi Maristes de Dénia  vam anar junt amb els tutors i els mestres d’educació física i de coneixement del medi,a fer una ruta de senderisme des de la zona de les Rotes de Dénia fins al port de Xàbia. Una vegada van plegar a Xàbia van tornar amb vaixell fins al port de Dénia. Va ser una activitat molt interessant per tota la informació que ens va donar uns guies mediambientals que ens  va posar l’ajuntament de Dénia, i que gràcies a ells van poder aprendre aspectes desconeguts sobre la flora, fauna i tots aquells aspectes més rellevants del parc natural del Montgó, més concretament del Cap de San Antoni.

A més van poder gaudir d’un dia meravellós i fer exercici per un entorn molt bonic.

Col·legi Maristes de Dénia.

Excursión Torre del Gerro y Jávea(2ºESO)

FOTOS | Ruta de Senderismo (2º ESO)