CARNESTOLTES SOLIDARI PER UNA VIDA SALUDABLE AL COL.LEGI MARISTES

Al col·legi Maristes de Dénia vam celebrar, divendres passat, el tradicional Carnestoltes Solidari; una festa d’alegria i color que compta, any rere any, amb la participació, d’una o altra manera, de tota la comunitat educativa. I és precisament ahí, en el fet de la participació col·lectiva, on rau l’èxit de la celebració. Amb la temàtica: “mou-te per una vida saludable” es va fer un treball en equip per un objectiu comú: rehabilitar i equipar una granja escolar per a potenciar la formació agropecuària en Korhogó (Costa de Marfil). Ajudar a xiquets que viuen una realitat ben diferent a la nostra, per tal que puguen accedir a l’educació per a rebre una formació que done resposta a les necessitats del context on viuen. Contribuir a l’accés a l’educació d’eixos xiquets, tan necessària per tal de canviar la realitat social de gran part d’Àfrica.

L’equip docent s’encarrega de motivar els alumnes perquè facen la seua aportació voluntària i preparen, assaig rere assaig, la desfilada. Els pares i mares preparen els dolços i els entrepans que se serviran a l’hora de berenar. I així, amb el bon fer de tots, s’aconsegueix un resultat del qual podem estar ben pagats. El pati del col·legi és, per una vesprada, un espai on els protagonistes fan les delícies de pares, mares, iaios… Una vesprada màgica i plena d’il·lusió; una il·lusió immortalitzada en cada fotografia, en cada somriure… Amb els 1.218€ que s’han recaptat, podem afirmar que, pas a pas, com qui no vol la cosa, el projecte de Korhogó es va fent realitat.

 

Gràcies a tots per la vostra contribució a la causa!

 

Carnaval Solidario 2018