ALUMNES DEL COL.LEGI MARISTES DE DÉNIA GUANYEN EL CONCURS ROSQUILLETRES

Tres alumnes del col.legi Maristes de Dénia: Marina Arroyo, Bruno Martí i Sergi Alexandre, de 3er d’ESO, van participar amb èxit al concurs de la televisió valenciana APunt “Rosquilletres”.

El dia: el passat 12 de desembre; el lloc: l’auditori de Teulada i, el rival: l’IES Maria Enríquez de Gandia. Amb estes 3 dades comptaven els nostres representants a l’hora d’afrontar el repte. L’hora del pati de les últimes setmanes s’havien dedicat a preparar-se, principalment, lletrejant, que és l’objectiu bàsic del concurs. Lletrejar a 3 nivells de dificultat tractant d’acumular el màxim d’encerts possibles en un minut. Un repte gens fácil, al que cal sumar els nervis que produeixen les càmeres i el plató.

És per això que n’estem orgullosos. Perquè malgrat tot van traure el temple per a fer front a les succesives proves sense vindre’s avall. I van guanyar. El suport incondicional dels companys, asseguts al públic, va ser, sens dubte, un element important. I sí. N’estem orgullosos. Tots. Perquè l’important és participar i divertir-se, sí. Però és molt millor guanyar. I Bruno, Sergi i Marina, van guanyar.

Enhorabona, campions!!